file-empty map-marker cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right google google2 google3 google-drive facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo vimeo2 flickr flickr2 dropbox wordpress tumblr tumblr2 skype linkedin linkedin2 pinterest pinterest2

Om oss

Om oss

Aspect Properties utvecklar exklusiva boenden för medvetna människor. Tillsammans med landets främsta arkitekter skapar vi hem som inte bara ser bra ut på bild, utan som faktiskt fungerar.

Harmonisk helhet

Under de senaste trettio åren har vi – som en del av Octego-koncernen – byggt några av Stockholms och Göteborgs mest spektakulära fastigheter. Med arvet i byggbranschen vet vi vad som krävs för att utveckla genomtänkta boenden som håller över tid.

I våra fastigheter kombineras modern formgivning och tidlösa material med praktiska lösningar. Resultatet blir en lyxig, hållbar och harmonisk helhet – en sorts balans som bara kan uppstå när alla aspekter av boendet har beaktats.

Den där harmoniska helheten är vårt löfte. Det är det som är Aspect Properties.

Vår process

Att arkitektur, design och funktion harmoniserar är nyckeln till ett lyckat byggprojekt, och för detta krävs samarbete. Därför involverar vi alla arbetsdiscipliner från dag ett. Efter en noggrann genomgång av området och målgruppen formar vi ett team av de bäst lämpade arkitekterna, inredningsarkitekterna, konstruktörerna och byggarna. Gemensamt tar vi sedan fram en vision för projektet. Detta gör att du alltid kan känna dig trygg med att vi har tänkt det där extra varvet – och att du flyttar in i ett hem där form och funktion är i samklang.

Affärsidé och strategi

Aspect Properties ska utveckla moderna bostadsfastigheter i Sverige. Vi ska utan undantag representera en mycket hög arkitektonisk och hantverksmässig nivå. Denna nivå når vi genom en effektiv metod baserad på tätt samarbete, samt genom att använda de främsta aktörerna inom respektive disciplin. Ambitionen är att bygga hem där alla aspekter av boendet har beaktats, såväl nu som i framtiden. Vi ska bygga hem som överlever oss.

Precis som hela Octego-koncernen genomsyras Aspect Properties av en vision om att driva fastighets- och byggbranschen framåt. Vi ska arbeta för att innovera processer och optimera produktiviteten, så att fler bostäder kan byggas på ett effektivare sätt.

Det är ett högt uppsatt mål, det vet vi. Men för oss finns det inget annat sätt att tänka på.

Organisation

Aspect Properties är helägt av Octego Group AB. Octego Group AB prioriterar fastighetsutvecklingen, vilket ger Aspect Properties betydande finansiell trygghet och stabila kassaflöden.

De som arbetar hos oss har en bred bakgrund inom byggnation, arkitektur, design, ekonomi och juridik. Vi anlitar dessutom många av våra samarbetspartners på projektbasis för att säkerställa att rätt person arbetar med rätt projekt.

Verkställande direktör för Aspect Properties är Joakim Blomqvist.