file-empty map-marker cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right google google2 google3 google-drive facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo vimeo2 flickr flickr2 dropbox wordpress tumblr tumblr2 skype linkedin linkedin2 pinterest pinterest2

W51 – boende i harmoni med naturen

På en ås med storslagen utsikt över skidbackarna i Lindvallen Sälen och/eller mot dalen och de upplysta längdspåren ligger W51 och blickar ut. Här är det lätt att trivas i väl tilltagna bostäder med platsbyggda möbler och generösa gemensam umgängesytor. När vädret tillåter finns balkonger och uteplatser att flytta ut på. Här parkerar du med fördel bilen under vistelsen då det är gångavstånd till det mesta som Lindvallen har att erbjuda.

Försäljning pågår. Läs mer på w51.se

Material och färger

Husen, platsen och upplevelsen av att vara i fjällen handlar lika mycket om utsida som insida. Därför är material och färger noggrant utvalda för att representera platsen och de olika säsongerna. Precis som skiftande årstider präglas rummen av olika sinnesstämningar.

Det varma skimrande ljus som återspeglar sig i tallens bark, återfinns genomgående i husens interiör i form av råa träväggar, den gnistrande mörkröda porfyrsten som återfinns i marken, flyter in och bildar ett varmt och tåligt ytskick på hall och badrumsgolv. Myrens mjuka och strålande grönska, känner man i mjuka textiler. Allt detta bidrar till att förstärka atmosfären kring fjället.